voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Diensten

Rolluik onderhoud en reparatie in Amsterdam. We repareren de motor van je rolluik of het rolluik zelf, voordelig, vakkundig, snel, betrouwbaar en op locatie. We houden van duidelijkheid en laten je daarom op onze website al de prijzen zien, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Rolluik reparatie en onderhoud in Amsterdam

Het is zo dat veel leveranciers van rolluiken snel tot dure vervangingen over gaan. Zonde van het geld, omdat een reparatie meestal eenvoudig uit is te voeren en weer vele jaren plezier zal geven. Je wordt vaak pas op locatie geconfronteerd met hoge kosten voor de vervanging, waardoor er geen weg meer terug is. Dan zijn meestal al voorrijkosten berekend, wat niet fijn is en soms erg ongelegen uit kan komen. Binnen Amsterdam rekenen wij geen voorrijkosten voor reparatie en onderhoud van je rolluiken. Zo heb je je eerste winst al snel te pakken.

Vrees niet voor hoge kosten, onze prijzen zijn laag en transparant

Wat te vaak gebeurt is dat mensen uit angst voor een hoge kostenpost maar even “in het donker blijven zitten”. In de praktijk wordt “dat even” helaas meestal “een lange tijd”. Zonde en onnodig als je gewoon vooraf kunt achterhalen wat je reparatiekosten zullen zijn en dat dat meestal best meevalt. We vertellen vooraf wat de kosten zullen zijn en doen ons best om deze te handhaven (hetgeen lukt in 99% van de gevallen) zodat je weet waaraan je toe bent. Lukt het onverhoopt niet om aan de aangegeven kosten vast te houden (wat kan gebeuren als we niet over alle informatie beschikken wanneer de afspraken gemaakt worden), dan overleggen we met je. Je hebt dan de mogelijkheid om zonder enige kosten de reparatie te annuleren.

In plaats van de motor te vervangen, kunnen we deze repareren waardoor deze weer vele jaren mee zal gaan. goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu

Reparatie motor

€135,00*

Om verschillende redenen kan de motor het begeven waardoor het rolluik niet meer werkt. Dit is super vervelend want zo zit je ineens in het donker en hik je voor je gevoel tegen een hoge reparatie aan. Dit laatste valt gelukkig mee omdat de motor in de meeste gevallen gewoon gerepareerd kan worden.
Lees meer…

* De prijs is inclusief onderdelen.

Als de ophangingen van uw rolluik stuk of los zijn zal uw luik niet meer omhoog kunnen. Wij leveren rolluik onderhoud en reparatie in Amsterdam

Reparatie ophanging

€75,00*

Het kan gebeuren dat de ophangingen (ophangveren) van je rolluik afbreken of losraken waardoor het rolluik niet meer open kan. Je hoort dan je motor nog wel heen en terug draaien, maar erg gebeurt niets meer. We zullen niet alleen de ophanging repareren maar ook adviseren hoe je herhaling kunt voorkomen.
Lees meer…

* De prijs is exclusief onderdelen waarvoor (indien nodig) doorgaans zo’n €12,00 extra gerekend wordt

Tijdens een diagnose op locatie kunnen we u adviseren om de levensduur van uw rolluik te vergroten of bepalen wat er stuk is.

Diagnose op locatie

€39,00*

Je rolluik doet niets meer maar je kunt niet met zekerheid zeggen wat er aan de hand is? We kunnen een diagnose komen stellen zodat je weet wat er aan de hand is. Laat je als gevolg van de diagnose direct een reparatie uitvoeren, dan wordt voor de diagnose geen kosten in rekening gebracht. Wel zo netjes.
Lees meer…

* De prijs is exclusief enige vorm van reparatie

Stel de eindpunten van uw motor af om zo de levensduur van ue motor te vergroten

Afstellen motor eindpunten

€65,00*

Als je motor niet goed afgesteld is, kan dit heel vervelende gevolgen hebben en de levensduur van je motor fors verkorten. Hoor je de motor nog “kermen” als het rolluik al helemaal opgerold af afgerold is? Dan moet de motor nodig afgesteld worden.
Lees meer…

reiniging binnenkant rolluiken

Herstel rolluik pantser beschadigingen

€75,00 – 125,00*

Heb je tijdens een storm een flinke schade opgelopen aan het pantser (de lamellen) van je rolluik? Is het deels of helemaal uit de geleiders gelopen? In de meeste gevallen is dit nog aardig te herstellen en terug te plaatsen, waardoor je een hoge investering kunt voorkomen.
Lees meer…

* De prijs is gebaseerd op de aanname dat er geen nieuwe onderdelen nodig zijn. Indien het pantser volledig uit de geleiders is, of in het midden uit elkaar is gerukt, dient u rekening te houden met de hogere kosten.

Wij leveren hulp bij het instellen van een Somfy TaHoma of andere randapparatuur

Hulp bij instellen bedieningsapparatuur

Prijs op aanvraag

Heb je een Somfy Tahoma, nieuwe afstandsbedieningen of schakelmateriaal gekocht en kun je wel wat hulp gebruiken bij de installatie? Afhankelijk van de apparatuur en situatie kunnen we een prijs afspreken waarvoor ik je kom helpen bij de installatie.
Lees meer…

* Er een tijdsschatting worden gemaakt, op basis waarvan de prijs wordt afgesproken. We proberen samen om niet van de tijdsschatting af te wijken.

losse rolluik lamel

Reparatie van een kapotte lamel

€95,00*

Het kan gebeuren dat een lamel dusdanig beschadigd raakt, dat je deze moet verwijderen of vervangen. Zo voorkom je ergere schade en ziet je rolluik er ook snel weer goed uit
Lees meer…

* De prijs is exclusief nieuwe lamellen

Ook voor aanschaf en installatie van nieuwe rolluiken kunt u bij Rolluik FIX terecht

Levering en installatie nieuwe rolluiken

Prijs op aanvraag

Ook voor nieuwe rolluiken bent u bij Rolluik FIX aan het juiste adres. Ik kom kosteloos opmeten en adviseren. Vervolgens worden uw rolluiken zorgvuldig, vakkundig en met liefde geïnstalleerd. Rolluik FIX levert rolluiken, zonneschermen, markiezen, screens en horren van het merk SinSol, hetgeen betekend dat u hoogsegment producten mag verwachten voor middensegment prijzen.
Lees meer…

Hulp bij zonnescherm, markies of ritsscreen

Prijs in overleg

Doordat de technieken die gebruikt worden voor rolluiken soortgelijk zijn aan die van andere zonweringen, kunnen wij u over het algemeen helpen met reparatie en onderhoud val al uw typen zonwering.
Lees meer…

Het is belangrijk dat u de onderstaande voorwaarden voor bovengenoemde prijzen even aandachtig leest.

  • We brengen geen voorrijkosten in rekening voor rolluik onderhoud en reparatie in Amsterdam. Derhalve wordt er alleen in (en nabij; voor een eerlijke toeslag) Amsterdam gewerkt. Dit houdt de kosten voor u en ons laag en dat is wel zo fijn.
  • Bovengenoemde prijzen gelden alleen voor rolluik onderhoud en reparatie in Amsterdam op de begane grond en “normale” eerste etage. Voor grotere hoogten of lastig te bereiken plekken zal in overleg een toeslag worden gerekend.
  • Als een luik op een dakkapel is gebouwd, zal er in overleg een toeslag worden gerekend voor het extra werk dat hierdoor ontstaat. Indien het rolluik in een dakkapel is “weggewerkt” is er een kans de Rolluik FIX u niet zal (kunnen) helpen, op basis van foto’s en een gesprekje kunnen we vaak al snel samen tot een conclusie hiervan komen.
  • Op een reparatie geven we 3 maanden garantie, mits je onze adviezen ter harte neemt. Heb je binnen 3 maanden na reparatie hetzelfde probleem weer, dan komen we dit zonder nieuwe kosten herstellen. We zullen dan tevens onderzoeken hoe het mogelijk is dat het zelfde probleem opnieuw is opgetreden. Op een motor-reparatie geldt een garantie termijn van 12 maanden en indien we een nieuwe motor leveren, is een garantie van 5 jaar van toepassing.
  • Wij voeren een “No Cure = No Pay” beleid; blijkt uit diagnose op locatie dat de eerdere diagnose niet correct was en wordt de reparatie duurder dan je wenst? Dan betaal je niets en gaan we onverrichterzake weer weg, waardoor je niet met onverwachte kosten komt te zitten. Hebben we geprobeerd om je motor te repareren, maar lukt dit niet? Dan bieden we diverse alternatieven, waardoor je niet verplicht wordt alsnog een nieuwe motor te bestellen.
  • Particulieren krijgen B.T.W. korting (genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief B.T.W.), zo houden we de reparatie voor iedereen betaalbaar.