voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Instellen van rolluik apparatuur

Instellen van Somfy TaHoma

Stel je hebt Somfy RTS en/of IO motoren en je hebt jezelf op een TaHoma getrakteerd… Je hebt een goede smaak, voor een goede kwaliteit! Zeer verstandige traktatie, want nu wordt het pas echt leuk. Je kunt nu je rolluiken op tijd, op licht-sterkte of op basis van andere triggers, laten openen en sluiten. Dan moet je de TaHoma alleen wel even instellen. Zie je daar toch wel tegenop, dan kun je hulp inroepen bij het instellen van rolluik apparatuur.

Instellen rolluik schakelaars of afstandsbedieningen

Of stel je hebt wat nieuwe schakelaars of afstandsbedieningen gekocht en komt er niet uit hoe je ze moet aansluiten of instellen.

Hulp bij instellen van rolluik apparatuur

In dit soort gevallen kun je hulp inroepen. Afhankelijk van het type apparaat stel ik een prijs voor en geef ik aan hoe lang ik ongeveer nodig zal hebben. Tevens geef ik aan hoe lang ik maximaal bezig zal zijn. Zo voorkomen we dat we uren bezig ben omdat we vertraagd worden door issues die los staan van de installatie zelf. Daar kan ik dan ook niets aan doen natuurlijk. Dit soort dingen kunnen namelijk wel de installatie in de weg staan. Denk bijvoorbeeld aan een slecht Wifi signaal, het ontbreken van toegangscodes of afstandsbedieningen, etc.. Wil je dat ik na die tijd verder ga, zullen we ter plekke inschatten hoeveel meer tijd er nodig is en wat daarvoor de extra kosten zullen zijn.

No Cure No Pay

Blijkt direct bij aankomst dat ik je niet zal kunnen helpen met je product (om welke reden ook), geef ik dat meteen aan en betaal je helemaal niets. Wel zo eerlijk!

* Kosten die aan je worden voorgesteld, zijn inclusief voorrijden in Amsterdam. Als je buiten Amsterdam woont zal, afhankelijk van hoe ver buiten Amsterdam, een kleine toeslag gerekend worden. Kosten zijn ook op basis van werk dat binnen plaats kan vinden.
** Voor het kostenplaatje voor installatie van een TaHoma of soortgelijk apparaat, is de aanname dat de luiken reeds aan een werkende afstandsbediening gekoppeld zijn, er een goed werkende WiFi aanwezig is met voldoende bereik. Je hebt hiervoor de toegangscodes binnen handbereik. Koppeling aan een Smart Speaker zoals bijvoorbeeld Google Home is mogelijk. Het is bekend dat dit nog niet altijd feilloos werkt. Hierop wordt dan ook geen garantie gegeven, maar ik zal wel helpen met instellen hiervan.

Geniet hulp bij het instellen van rolluik apparatuur, zoals een Somfy TaHoma