voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Rolluik motor reparatie: €135,00

Je hoort de motor brommen of zoemen, en het rolluik gaat niet of zeer moeizaam omhoog? Waarschijnlijk is de motor stuk en in veel gevallen kun je uit de voeten met een rolluik motor reparatie. 

De motor kan meestal gerepareerd worden voor €135,00, hetgeen inclusief materiaal voor de motor is.

Rolluik motor slijtage

De buismotoren van rolluiken slijten, dit is volkomen normaal. Doorgaans gaat een elektrische buismotor van een gerenommeerd merk, gemakkelijk 5 tot 10 jaren zonder problemen mee. Op motoren van gerenommeerde merken zit daarom doorgaans 5 jaren fabrieksgarantie.

Weersomstandigheden kunnen op de levensduur van invloed zijn en ook als een rolluik niet helemaal goed (recht) hangt en daardoor weerstand ondervindt bij het op en/of af-rollen zal dit de levensduur van de motor negatief beïnvloeden.

Rolluik motor repareren

Fabrikanten en leveranciers gaan vaak niet over tot een rolluik motor reparatie en leveren daardoor ook geen losse onderdelen (gek genoeg repareren veel fabrikanten wel binnen de garantie periode).

Het is een feit dat dit vreselijk zonde is, omdat 9 van de 10 motoren nog in prima conditie zijn en een veel gevallen goed te repareren zijn. Vervolgens kan de motor weer vele jaren mee (vaak even lang als een nieuwe buismotor). Het motorische deel gaat namelijk zelden stuk, de storing treed meestal op in het elektronische deel.

Voor het vervangen van een motor inclusief voorrijkosten en montage werkzaamheden, rekent men al gauw €500,00 – €800,00 terwijl een rolluik motor reparatie inclusief materiaal ongeveer een kwart (maar €135,00) daarvan kost.

Zomaar een nieuwe motor kopen is dus niet fijn voor je portemonnee en nog minder goed voor het milieu.

Waarom ik je motor wel repareer als dat een optie is?

Omdat dit bedrag voldoende vergoeding is voor mijn kennis en arbeid en omdat ik geloof dat een goede service leidt tot meer vervolg werk. Daarnaast help ik graag om je portemonnee en het milieu te sparen.

Toch niet te repareren?

Hebben we geprobeerd om je motor te repareren om tot de conclusie te komen dat de motor niet meer te repareren is, waardoor een nieuwe motor besteld en geplaatst moet worden, maar je wilt dit niet? Geen probleem! Dan betaal je helemaal niets. Waar vind je nog zo’n service? In ieder geval bij ons, omdat we weten dat dit maar zelden voorkomt.

* Kosten zijn inclusief voorrijden in Amsterdam en op basis van reparatie op begane grond en/of eerste etage. Voor grotere hoogten zal er een meerprijs zijn, deze wordt afhankelijk van de omstandigheden met je overlegd.
– Indien je buiten Amsterdam woont, zullen we in overleg een eerlijke kilometer/reistijd toeslag rekenen.
– Particulieren krijgen B.T.W. korting (genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief B.T.W.), zo houden we de reparatie voor iedereen betaalbaal.

defecte Somfy rolluik motor voor reparatie