voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

No cure No pay: wel zo netjes

Mocht blijken dat we je niet kunnen helpen, voeren we een “No Cure No Pay” beleid.

Er zijn vele merken en typen rolluiken, en vooral rolluik motoren, in omloop. Hierdoor is het niet altijd te garanderen dat we je direct bij het eerste bezoek kunnen helpen. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat we niet het juiste onderdeel bij ons hebben. Dit is geen punt voor jou. Dit betekent dat we op een later moment zullen terugkomen en dat we zonder bijkomende kosten het werk af komen maken.

No cure No pay

Uit diagnose op locatie kan blijken, dat de diagnose die op afstand gemaakt was, niet correct is. Blijkt in zo’n geval, een duurdere onwenselijke reparatie nodig te zijn, betaal je niets en gaan we onverrichterzake weer weg. We gaan er uiteraard wel vanuit dat de informatie die je op afstand verstrekt, klopt.

Stel dat we je motor komen afstellen en er om een of andere reden niet in slagen om jouw type motor af te stellen. Dit zal zelden of niet voor komen, maar stel dat dit het geval is. Dan betaal je niets en brengen we alles weer in oorspronkelijke staat terug.

We proberen jouw motor te repareren om tot de conclusie te komen dat de motor niet meer te repareren is? Dan bieden we diverse alternatieven, waardoor het niet alsnog perse op een dure reparatie uitloopt.

Waar vind je deze service nog? In ieder geval bij ons. Omdat we er zeker van zijn dat we vrijwel altijd de aanvankelijk doorgegeven kosten kunnen handhaven.

Lekker transparant en zonder verrassingen

In combinatie met het feit dat je (in Amsterdam) geen voorrijkosten hoeft te betalen, loop je dus geen risico op teleurstellingen. Wij nemen dat risico graag bij je weg. Het is al vervelend genoeg dat je rolluik je in de steek heeft gelaten.

Lekker transparant en zonder verrassingen. Daar houden we van!