voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Rolluik motor afstellen: €75,00

Als je motor niet goed afgesteld is, kan dit heel vervelende gevolgen hebben voor de levensduur van je motor. Hoor je de motor nog “kermen” als deze al helemaal opgerold af afgerold is? Dan is het tijd voor afstellen van de rolluik motor.

Rolluik motor afstellen

Het brommende geluid dat je hoort als je rolluik aan het einde is gekomen, hoor je omdat de motor probeert door te gaan. Omdat het rolluik niet verder kan, probeert de motor iets zwaarders te trekken dan hij aan kan. Hierdoor raakt de buismotor telkens weer overbelast. Omdat dit tafereel zich dagelijks zal herhalen, verkort dit de levensduur van de buismotor in een hoog tempo. Het is dus belangrijk om dit probleem tijdig aan te pakken teneinde duurdere reparaties te voorkomen.

We kunnen de rolluik motor voor je komen afstellen. Hierdoor zal de motor weer afslaan zodra het rolluik het eindpunt bereikt heeft. Zo voorkom je een veel duurdere reparatie als gevolg van meer slijtage aan je motor. De vaste prijs van deze service bedraagt €75,00*.

Toch niet af te stellen?

Er zijn verschillende merken en typen motoren in omloop. Het kan om deze reden voorkomen dat wij niet in staat zijn om uw motor af te stellen. Slagen wij er om deze reden niet in om jouw rolluik motor af te stellen? Dan kun jij daar nog minder aan doen dan wij. We zullen je in zo’n geval dan ook geen kosten in rekening brengen. No Cure = No Pay, wel zo netjes!

* Kosten zijn inclusief voorrijden in Amsterdam en op basis van reparatie op begane grond en/of eerste etage. Voor grotere hoogten zal er een meerprijs zijn, deze wordt afhankelijk van de omstandigheden met je overlegd.
– Indien je buiten Amsterdam woont, zullen we in overleg een eerlijke kilometer/reistijd toeslag rekenen.
– Particulieren krijgen B.T.W. korting (genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief B.T.W.), zo houden we de reparatie voor iedereen betaalbaal.

Als het rolluik niet helemaal sluit of open gaat, of als de motor juist probeert door te duwen als het luik al volledig open of dicht is, moet u de rolluik motor afstellen