voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Rolluik onderhoud: vanaf €39,00

Je rolluik is meer geluid gaan maken dan in het begin? Dit kan duiden op slijtage en dit behoudt rolluik onderhoud en reiniging.
Voor bovenstaande is de onderhoud service waarvoor we vooraf een prijs afspreken (vanaf €39,00) welke afhankelijk is van het aantal luiken dat we op een locatie kunnen aanpakken en wat de vermoedelijk te vervangen onderdelen zullen zijn…

Rolluik reiniging

Helaas helpen we u niet meer met het reinigen van uw rolluiken. Dit is een tijdrovende klus, waarvoor je beter een schoonmaakdienst kunt inzetten, dan een monteur inhuren.

Rolluik onderhoud 

Je luik wordt vakkundig open gemaakt en we controleren de werking en kracht van de motor. Indien nodig wordt de motor ook opnieuw afgesteld. Ook de andere (bewegende) onderdelen worden op slijtage beoordeeld en waar nodig vervangen, gereinigd of ingevet.

Lekker gunstig

Mocht vervanging of reparatie van onderdelen aan te bevelen zijn wordt dit ter plaatse met je besproken en indien mogelijk direct geregeld. De kosten van het onderhoud worden dan (deels) verrekend met de reparatie kosten, waardoor je niet met dubbele kosten komt te zitten; wel zo eerlijk. Zo profiteer je van de efficiency en kunnen de kosten laag blijven. Wil je deze service laten uitvoeren op meerdere luiken? In dat geval zullen we een prijs maken voor de hele groep, waardoor de prijs een stuk lager uit kan komen.

* Kosten zijn inclusief voorrijden in Amsterdam en op basis van reparatie op begane grond en/of eerste etage. Voor grotere hoogten zal er een meerprijs zijn, deze wordt afhankelijk van de omstandigheden met je overlegd.
– Indien je buiten Amsterdam woont, zullen we in overleg een eerlijke kilometer/reistijd toeslag rekenen.
– Particulieren krijgen B.T.W. korting (genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief B.T.W.), zo houden we de reparatie voor iedereen betaalbaal.

rolluik onderhoud en binnenkant reinigen