voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

We voorzien je van de reparatie kosten

We nemen contact op om een eerste diagnose met je te bespreken en de reparatie-kosten door te geven. De prijs die we aan je doorgeven is een “geen verrassingen” prijs. Dit betekent dat als op locatie blijkt dat onze diagnose verkeerd was en de kosten toch hoger zouden moeten uitvallen, je alsnog de opdracht volledig kosteloos kunt annuleren.

Bij eventuele onduidelijkheden, zullen we telefonisch nog even wat vragen stellen om zo een betere diagnose te stellen, teneinde je sneller en beter te kunnen helpen als we op locatie zijn, en dus met hogere zekerheid de kosten in te kunnen schatten.

No Cure No Pay

Doorgaans is een reparatie niet duurder dan €135,00 inclusief onderdelen (nog transparanter: inclusief alles). Dit kan omdat het duurste onderdeel van je rolluik (de motor) in 9 van de 10 gevallen gewoon te repareren is en daarna weer vele jaren mee kan. Als je rolluik motor niet meer te repareren is, kunnen we daar pas op locatie, na de nodige arbeid achter komen. We kunnen je dan advies geven aangaande een vervangende motor, maar het staat je uiteraard vrij om dit advies af te slaan. Ondanks het feit dat we dan al het nodige werk hebben verricht, zullen we je in dit geval geen kosten in rekening brengen.
Waar vind je deze service nog? In ieder geval bij ons, omdat we er vrij zeker van zijn dat we vrijwel altijd de aanvankelijk doorgegeven kosten kunnen handhaven.

Lekker transparant en zonder verrassingen. Daar houden we van!