voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Rolluiken diagnose op locatie: € 39,00

Je rolluik doet niets meer en je kunt niet met zekerheid zeggen wat er aan de hand is? We kunnen een probleem diagnose van je rolluik, op locatie komen stellen waarna we vertellen wat er aan de hand is. We komen simpelweg kijken en luisteren naar wat er aan de hand is. Op basis van de diagnose zul je een advies krijgen over hoe je je probleem hoogstwaarschijnlijk zult kunnen verhelpen. Wil je de vervolgstappen liever met een ander zetten? Geen probleem! Er kleven geen verplichtingen aan de diagnose.

Tijdens de diagnose, letten we op slijtage, montage en alle omstandigheden. We luisteren naar hoe het rolluik loopt en stopt. We letten uiteraard op nog veel meer zaken. Indien een kleine handeling nodig is voor een verbetering, zullen we deze meteen uitvoeren. Hierdoor kan je rolluik weer even vooruit. Als de diagnose klaar is en je besluit direct een reparatie uit te laten voeren, dan worden voor de rolluik diagnose op locatie geen kosten berekend (die verrekenen we gewoon met de reparatiekosten). Wel zo netjes!

We vinden preventief onderhoud en een diagnose om tot eventueel preventief onderhoud te komen, zeer belangrijk. Om deze reden zullen we een aantrekkelijke prijs voor je maken wanneer je ons vraagt om preventief al uw luiken na te lopen.

* Kosten zijn inclusief voorrijden in Amsterdam en op basis van reparatie op begane grond en/of eerste etage. Voor grotere hoogten of lastige bereikbaarheid van het rolluik, zal er een meerprijs zijn. De hoogte wordt afhankelijk van de omstandigheden met je overlegd.
– Indien je buiten Amsterdam woont, zullen we in overleg een eerlijke kilometer/reistijd toeslag rekenen.
– Particulieren krijgen B.T.W. korting (genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief B.T.W.), zo houden we de reparatie voor iedereen betaalbaal.

Een rolluik diagnose op locatie zal u helpen bij het bepalen wat er moet gebeuren en wat dit zal kosten. Eventueel kan in overleg direct tot reparatie worden overgegaan.