voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Reparatie van een losse lamel €95,00*

Het kan gebeuren dat een lamel dusdanig beschadigd of los raakt, dat je deze moet vervangen of verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een lamel hebt waar een gat in zit. Ook kan een lamel dusdanig gedeukt of kromgetrokken zijn dat deze voorkomt dat je luik nog goed oprolt. We helpen hierbij graag met de reparatie van een kapotte lamel.

Voorkom ergere schade

Vooral als een kapotte lamel het goed oprollen van het rolluik in de weg staat, kan dit vervelende gevolgen hebben. Door een grotere weerstand tijdens het oprollen, kunnen andere lamellen ook beschadigen en zal de motor versneld slijten. Dit laatste is zeker en zonde van het geld, dus het is belangrijk om preventief te handelen bij dit soort schades.

Reparatie van een kapotte lamel

Om onnodige kosten te sparen, zullen we eerst kijken in hoeverre het mogelijk is om de lamel om te wisselen met een lamel die uit het zicht hangt. In andere gevallen kunnen we volstaan met het verwijderen van 1 lamel en het opnieuw afstellen van de motor. Dat scheelt jou dan mooi in materiaalkosten.

Zonder bijkomende kosten nieuwe lamel plaatsen

Als omwisselen geen optie is, zullen we de lamel opmeten en in afstemming met jou, de benodigde lamel(len) bestellen. Zodra het bestelde materiaal binnen is, komen we zonder extra kosten nogmaals langs om de nieuwe lamel(len) te plaatsen. Indien nodig, stellen we het rolluik weer goed af, zodat alles weer als nieuw functioneert.

* Kosten zijn inclusief voorrijden in Amsterdam en op basis van reparatie op begane grond en/of eerste etage. Voor grotere hoogten zal er een meerprijs zijn, deze wordt afhankelijk van de omstandigheden met je overlegd.
– Indien je buiten Amsterdam woont, zullen we in overleg een eerlijke kilometer/reistijd toeslag rekenen.
– Bijkomende kosten voor materiaal zullen indien van toepassing eerst met je worden besproken, voordat er tot bestellen en/of vervangen wordt over gegaan.
– Particulieren krijgen B.T.W. korting (genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief B.T.W.), zo houden we de reparatie voor iedereen betaalbaar.

Zorg dat de lamellen van je rolluik in goede conditie zijn om schade te voorkomen. Heb je schade, vraag dan om reparatie van een kapotte lamel