voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Rolluik ophanging reparatie: +/- €75,00

Je hoort de motor draaien maar het rolluik gaat niet meer omhoog? Waarschijnlijk is de ophanging afgebroken of losgeschoten en heb je een rolluik ophanging reparatie nodig.

We kunnen de ophanging repareren voor €75,00* plus eventueel een paar euro voor materiaal (maximaal €12,00).

De oorzaak van defecte rolluik ophangingen

Als je rolluik vast komt te zitten door bijvoorbeeld klemming of vorst, kan de ophanging(en) los raken of afbreken. Je hoort dan nog wel de motor draaien, maar er komt geen beweging ng meer in je rolluik. Doorgaans gaat het doordraaien van de rolluik motor gepaard met tikken of soms luide klappen, alsof een stuk metaal tegen de behuizing van je rolluik geslagen wordt. Gelukkig klinkt het erger dan het meestal is. Een rolluik ophanging reparatie biedt dan uitkomst en is redelijk snel uit te voeren. We openen de behuizing van je rolluik, repareren de ophanging en stellen de eindpunten van je rolluik opnieuw in.

Als we na het openmaken van het luik zien dat de ophangingen afgebroken of verwrongen zijn, zullen we deze gaan vervangen met nieuwe. Deze kosten letterlijk maar een paar euro (afhankelijk van de hoeveelheid en het type ophangingen ligt dit meestal tussen de €3,00 en de de €15,00).

Voorkomen van ophanging reparatie

Om te voorkomen dat we gauw weer terug moeten komen voor een soortgelijk probleem, zullen we de situatie rond je luiken bekijken. We zullen zonder bijkomende kosten adviezen geven als we meer aantreffen dat slijtage en storingen bevorderd, zodat je preventief actie kunt nemen.

* Kosten zijn inclusief voorrijden in Amsterdam en op basis van reparatie op begane grond en/of eerste etage. Voor grotere hoogten zal er een meerprijs zijn, deze wordt afhankelijk van de omstandigheden met je overlegd.
– Indien je buiten Amsterdam woont, zullen we in overleg een eerlijke kilometer/reistijd toeslag rekenen.
– Particulieren krijgen B.T.W. korting (genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief B.T.W.), zo houden we de reparatie voor iedereen betaalbaal.

Als de ophanging van je rolluik defect of los is moet deze gerepareerd worden