voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Over ons

Eerlijk gezegd is het geen “over ons”, maar “over mij”…

Het overkwam mij een paar jaren geleden, dat twee van mijn rolluiken er ineens mee ophielden. De garantie was net verlopen en ik vroeg een prijsopgave op voor een reparatie. Voor de beide luiken samen, zou dit ruim duizend euro gaan kosten, “want repareren zou niet mogelijk zijn en de motoren zouden vervangen moeten worden“. Ik schrok hier zo van dat ik bij nog twee leveranciers prijzen opvroeg. Van beide leveranciers kreeg ik een soortgelijke reactie. Aangezien ik vrij technisch aangelegd ben, besloot ik om zelf te onderzoeken of repareren mogelijk was. Het bleek dat ik uiteindelijk voor een fractie van de kosten, zelf de reparatie kon verrichten. Inmiddels heb ik weer jaren zonder problemen kunnen genieten van de betreffende rolluiken.

Sindsdien heb ik honderden mensen kunnen helpen met een reparatie en dus ook met een grove besparing. Zo heb ik enorm veel ervaring opgebouwd met onderhoud, reparatie en montage van rolluiken. Je kunt het inmiddels een passie noemen. Ik word blij van blije mensen en daardoor vind ik het geweldig om mijn diensten aan te kunnen bieden…

Bent jij de volgende die zijn portemonnee en het milieu gaat sparen?

Over ons, of liever gezegd: over Bas en zijn passie voor helpen bij problemen met rolluiken

Beschadigingen aan rolluiken

Je kunt mijn hulp inroepen voor reparaties aan het rolluik zelf. Denk aan beschadigde lamellen of een afgebroken ophanging. Denk ook aan een luik dat uit de geleiders is gelopen of gewaaid. Of het kan zijn dat de geleiders behoorlijk los zijn gekomen. Doorgaans kosten dit soort reparaties rond de € 75,00 en ik reken geen voorrijkosten (in Amsterdam)! Dit betreft dan de reparatie inclusief opnieuw afstelen van de buismotor indien dat nodig is.

Reparatie van de buismotor

Je kunt mijn hulp ook inroepen voor reparatie van de buismotor (de rolluik motor). Deze wordt door anderen doorgaans direct vervangen en daardoor leidt dat meestal tot veel te dure reparaties. Als je rolluik niet meer (goed) open wil, ben je (bij mij) vrijwel nooit duurder uit dan € 135,00. En ik reken geen voorrijkosten!

Eerlijk en transparant

Het gebeurt wel dat de kosten lager uitvallen, maar zelden dat de kosten hoger uit zouden moeten vallen. In het laatste geval, mag je alsnog besluiten dat je niet wilt overgaan tot repareren. Dan betaal je helemaal niets. ik voer een no cure no pay beleid. Zoals je ziet allemaal lekker transparant en je kunt er op rekenen dat je niet voor verrassingen zult komen te staan.

Wil je meer “over ons” weten? neem dan gerust contact op, via ons contact formulier of telefonisch via het boven vermeldde telefoonnummer.