voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

We voeren de reparatie uit

Eenmaal op locatie zullen we de reparatie waarvoor we kwamen uitvoeren. Mochten we op dat moment zaken tegenkomen waarvan we denken dat het verstandig is daar ook iets aan te doen, zullen we dat direct vrijblijvend laten weten. Je hebt dan de optie om dit tegen kleine meerkosten meteen mee te laten nemen (we zijn dan toch al bezig).

Voorbeeld: Stel, we komen voor de ophanging van het rolluik en we nemen waar dat de motor ook aan onderhoud toe is. Dan zullen we adviseren om voor rond de €60,00 meer, direct onderhoud aan de motor te laten plegen, waardoor je voorkomt dat je ons op korte termijn weer voor rond de €125,00 terug moet laten komen.
Het staat je uiteraard vrij om niet op een dergelijk advies in te gaan. Even goede vrienden!

Als wij zaken waarnemen die slijtage van de motor bevorderen, melden wij deze zonder bijkomende kosten. Het is bijzonder belangrijk om daar iets aan te doen om te voorkomen dat hetzelfde of een ander probleem snel weer opnieuw op zal treden, want dat is zonde van het geld.
Het is bijvoorbeeld belangrijk om te controleren dat je luik soepel loopt en niet gehinderd wordt door obstakels. In de ruststand moet je luik bijvoorbeeld op een vlakke ondergrond kunnen rusten, zodat het luik goed recht hangt als het weer omhoog wordt getrokken. Zo zijn er nog een aantal zaken waarop we letten.