voordelige rolluiken en zonwering reparatie in en om AMSTERDAM

Je kunt weer genieten van je rolluiken

Tijdens de reparatie letten we op zaken die door de jaren heen versleten zijn geraakt. Als we zien dat met wat klein onderhoud, storingen te voorkomen zijn, zullen we adviseren dit gelijk mee te nemen. In de praktijk betekent dit dat je reparatie misschien een paar euro duurder uitvalt. Het betekent dan ook dat je waarschijnlijk een veel duurdere reparatie op korte termijn voorkomt.

Als de reparatie verricht is, kun je weer genieten van je rolluiken en als het goed is kunt je weer jaren vooruit. Houd vervolgens af en toe onze website in de gaten voor tips en adviezen aangaande het onderhoud van je rolluiken. Door je luiken goed te onderhouden, kunt je hun levensduur aanzienlijk verlengen en dus langer genieten van je rolluiken.

lekker genieten van je rolluiken

Vertel het verder

Dit is een mooi moment om alle rolluiken-bezitters onder je vrienden, kennissen en familie te vertellen over ons. Zo kunnen zij tegen de tijd dat ze het nodig hebben, ook op hun portemonnee en het milieu letten. Van de winst/besparing kunnen ze jou bijvoorbeeld een keer mee uit eten nemen: win – win!

Garantie: Heb je binnen 3 maanden onverhoopt hetzelfde probleem weer (en heb je onze adviezen wel netjes opgevolgd), komen we dit kosteloos opnieuw voor je in orde maken en zullen we een diagnose stellen hoe het kan dat het probleem zo snel terug is gekomen. Een gerepareerde motor zou namelijk zo weer 5 tot 10 jaar mee moeten kunnen. Blijkt in zo’n geval dat er toch een nieuwe motor geplaatst moet worden, zullen alleen de kosten van een nieuwe motor in rekening worden gebracht en zal deze zonder bijkomende kosten geplaatst worden. Mocht je in zo’n geval geen nieuwe motor willen aanschaffen krijg je alsnog het volledige bedrag van de reparatie terug.

Lekker transparant en zonder verrassingen. Daar houden we van!